Over mij

Ik ben Dineke Kuilder-Sluijer, 46 jaar, getrouwd met een lieve man, trotse moeder van 2 tiener dochters en trotse eigenaar van mijn eigen praktijk: Mediation & Coaching Twenterand.


Mijn drijfveren om mijn eigen praktijk op te starten zijn:

- Werken van uit mijn passie en kracht: het motiveren van mensen en hen mee laten liften op mijn positieve instelling om hun leven te veranderen en hun eigen kracht te laten ontdekken. Ik geloof dat elk mens een sterk mens is maar niet iedereen herkent dat bij zichzelf.

Die ontdekkingstocht ga ik graag met mijn cliënten aan.

- Werken om te helpen: mensen te laten inzien dat er meerdere invalshoeken zijn om naar een kwestie/situatie te kijken en dat er eigenlijk altijd een brug te slaan is als men dat ook echt wil.


Ik heb mijn drijfveren leren ontdekken doordat ik zelf diepe dalen in mijn leven heb gekend. Ziekte van dichtbij meegemaakt en verzorgen tot het overlijden, zelf een burnout overwonnen, familieconflicten ervaren. Mijn laatste strijd was het overgewicht waarbij ik het afgelopen jaar door het ontdekken van slaapapneu en hoge bloeddruk geleerd heb dat je handreikingen die je gedaan worden soms moet met beide handen aan moet grijpen. Afgelopen november is die handreiking omgezet in daad en heb ik een operatie ondergaan tot een maagverkleining.

Ik ben heel blij dat ik dit heb aangepakt. Ook dat draagt momenteel bij aan mijn positieve levensinstelling
en geluk op deze wereld, en dat mag iedereen weten.

Mijn levenservaring is een hele belangrijke bron van inspiratie van waaruit ik werk en de kracht put om uitvoering te geven aan mijn drijfveren! Die stel ik dan ook graag ten dienste van de mensen om mij heen.

Alleen ben je niets in de wereld! Zo ook Mediation & Coaching Twenterand! Om mijn professionaliteit en dienstverlening te kunnen waarborgen heb ik een aantal strategische partners om mij heen verzameld die mij en daarmee ook mijn cliënten helpen om hun situatie te "handelen".

Berno Accountants in Vriezenveen: http://www.bernobv.nl

Centrum Advocaten Almelo: http://www.centrumadvocaten.nl

AFB Advocatuur Hengelo: http://www.afbadvocatuur.nl

Daniëls Huisman Advocaten: http://www.danielshuisman.nl

Waterman Advies Almelo: http://www.watermanadvies.nl

Nederlandse Mediatorvereniging: http://www.nmv.nl

Stichting Register Mediator: http://www.srm.nl

Conflictbemiddelaar.nl: http://www.conflictbemiddelaar-info.nl